top of page

United Dressage and Group

Public·46 members

Трикотажні костюми у каталозі бренду

Зараз придивляюся до комплекту для повсякденного гардероба, але хочу саме трикотажний варіант. Мені важливо, щоб усі моделі були зібрані в одному розділі, без необхідності переглядати весь каталог одягу. Хочеться побачити різні фасони та порівняти посадку ще до переходу на сторінку товару. Також звертаю увагу на фото, бо саме вони допомагають оцінити вигляд комплекту. Не дуже зручно, коли доводиться шукати такі речі серед інших категорій. Хотілося б переглянути всі доступні варіанти в межах однієї сторінки. Якщо хтось уже знаходив структурований розділ із такими комплектами, підкажіть, де це зробити зручно.

8 Views

Я нещодавно шукала комплект для щоденного носіння і заходила в окрему категорію, де представлені трикотажні костюми. Було зручно, що всі моделі зібрані разом і не потрібно переходити до інших розділів. У каталозі можна побачити кілька фасонів із різною посадкою. Кожна позиція має фото, що дозволяє порівняти варіанти між собою. Я переглянула всі доступні комплекти в межах сторінки, щоб визначитися з моделлю. Такий формат дозволяє не витрачати час на зайві пошуки. У результаті вибір став більш послідовним і зрозумілим.

bottom of page