İş gününün sonunda çox yorğun olduğum üçün mürəkkəb qeydiyyat mərhələlərindən keçmək və uzun təlimatları oxumaq istəmirəm. Mənə brauzerdən birbaşa açılan, əsas bölmələri asan tapılan və istədiyim zaman istifadəni dayandıra biləcəyim onlayn seçim daha uyğundur. Azərbaycanda belə platforma axtararkən mobil versiyanın keyfiyyəti və texniki sabitlikdən başqa, şəxsi məlumatların necə qorunduğunu və hesab təhlükəsizliyinin hansı üsullarla təmin edildiyini haradan öyrənmək olar?
8 Views

Bu yaxınlarda dostumla danışanda ikimiz də eyni şeydən şikayət etdik: axşamlar vaxt var, amma nə edəcəyimizi bilmirik. Həftə ərzində “boş vaxtım olsa, bunu edərəm” deyirik, boş vaxt gələndə isə yenə telefonda eyni səhifələrə baxırıq. :)) Mən də bir neçə yeni variant axtarmağa başladım və ünvanına rast gəldim. Bir az baxdım, məlumatları oxudum və sonra dostuma göndərdim. Mən ona da dedim ki, əvvəlcə özü araşdırsın və yalnız maraqlı gələndə davam etsin. Məncə, belə daha düzgündür. Kiminsə məsləhəti faydalı ola bilər, amma insanın özü də nə ilə qarşılaşdığını bilməlidir. Mən yeni bir səhifədə əvvəlcə qaydaları və əsas məlumatları oxuyuram. Sonra isə bunun mənim üçün maraqlı olub-olmadığına qərar verirəm. Bu linki də sadəcə alternativ kimi paylaşmaq olar. Axşamını fərqli keçirmək istəyən biri varsa, baxa bilər. Uyğun gəlməsə, heç olmasa başqa bir variant axtarmağa davam etmək mümkündür.